.

Los Rojiblancos vil bli truffet i lommen av koronaviruset, spesielt hvis La Liga -sesongen ikke kan fullføres og Atletico bare kvalifiserer seg til Europa League.

bayern munchen drakt

26-åringen har vært en sentral spiller for Atletico i flere sesonger med sin kraft, hvor kan man kjøpe fotballdrakter dynamikk og defensive bevissthet i holdingsrollen.

Ornstein la til at det er liten bevegelse over fotballverdenen når det gjelder overføringer på grunn av den økonomiske usikkerheten koronaviruset har skapt.

Men til tross for deres mangeårige interesse og møtene som har blitt holdt, har enhver bevegelse på en avtale truffet en sperring på grunn av koronavirus-krisen.

borussia dortmund drakt

Og å gå glipp av Partey ville være et slag for Arteta, som helt klart er en stor beundrer av den energiske afrikanen.

Ghana internasjonale Partey har blitt identifisert av Arteta som mannen som var med på å transformere laget, etter å ha spilt for Diego Simeones lag spesielt i de siste tre kampanjene.

bayern munchen drakt

Los Angeles Galaxy og Inter Miami var i front for å kjøpe Martinez, men ifølge informasjonen utgitt av MLS Buzz ønsket han å tjene 5 millioner dollar per sesong, noe som betydde at han ville tjene mer penger enn tidligere ligaer, MVP Carlos Vela og dette var medvirkende til at forhandlingene falt fra hverandre.

Jacquelin real madrid drakt RebekahAp

KianMxwcu kroatien VM tröja Marquital

StantonWi atletico madrid trøje FrancineD

GabrieleN borussia dortmund drakt LillianDa

NancyGars maglia francia 2022 JodiColan

AEGEloisa Russland Drakter GuyHarvey

LeeCarnah seconda maglia juve 2022 JohannaFr

LeeCarnah seconda maglia juve 2022 JohannaFr

FrancisVr Maglia Ukraine Mondiali 2022 AudryEspa

Merletjop bayern munchen drakt TedMcCull