.

Nyeste forskning tyder på at tidligere fotballspillere har tre og en halv ganger større sannsynlighet for å dø av degenerative hjerneskader enn befolkningen generelt, som et resultat av gjentatte ganger å sette ballen på ballen.

De siste månedene har en rekke høyt profilerte eks-fotballspillere dødd med demens, inkludert 1966 VM-vinnere i England Nobby Stiles og Jack Charlton.

De skal nå spille mot Cheltenham, som endte på tredjeplass, hjemme 18. juni og borte 22. juni med vinneren satt til å spille enten Exeter eller Colchester i finalen på Wembley 29. juni.

psg drakt

Se på Manchester City, arsenal drakt som stikker av med denne sesongens tittel. I 1998 spilte de i andre divisjon, tredje lag i engelsk fotball. I 2012 ble de kronet som Premier League -mestere.

Det er forventet at tre andre klubber blir enige om å bli stiftende klubber i løpet av de neste ukene, billige fotballdrakter på nett sa arrangørene i Super League.

Igjen en tøff konkurranse å avgjøre, men jeg føler i det minste at målene kan komme hos Dairy Farmers.Phoenix kom tilbake til formen med en 4-0-knusing av Newcastle Jets sist helg, noe som holder dem godt for dette møtet.